Hillerød - Allerød venskabsmatch 2017

Af Hans E. Jacobsen

Tirsdag den 14. november blev den årlige venskabsmatch mellem Hillerød og Allerød afviklet i hård konkurrence med den afgørende VM-kvalifikationskamp i fodbold mellem Danmark og Irland.

Hyggestemning

Alligevel stillede 14 spillere op for hver klub til - hvad der skulle vise sig - at blive en meget jævnbyrdig dyst.  Formatet er, at hver deltager spiller to hurtigskakpartier mod den samme modstander.

Hillerød startede med at have hvid på alle 14 brædder, men det gav ikke det ventede forspring.  Første halvdel endte 7-7 efter flere dramatiske episoder, hvor Ole f.eks.tabte en dronning i et træk, og hvor Niels-Peter efter ulovligt kongetræk af modstanderen påpegede, at modstanderen i det mindste skulle flytte kongen til et andet felt. Det betød at Niels-Peters a-bonde kunne gå lige ned til forvandling.

I anden omgang kom Allerød hurtig foran med 4, og selv om Hillerød nåede tæt på til sidst, så vandt Allerød anden omgang med 8-6. Som sædvanlig er hyggen i højsædet i disse matcher, men man spiller selvfølgelig også om en meget eftertragtet vandrepokal, som nu får lov til at overvintre i Allerød.  De eneste med maksimum 2 af 2 for Hillerød blev Niels-Peter Nielsen, Morten Kühn og Arne Feldung!

Enkeltresultater:

Individuelle resultater