Kvik links:

Intro video

Frivillig støtte indbetaling

 

Sponsorer

 

 

Ellen Fredericia Nilssen


Ellen fortæller om sig selv:

Da både min mor, min mors mand og min far spiller skak, så har det nok altid været bestemt for mig, at jeg også skulle begynde at spille – og hvor er jeg glad for det! Det er næsten for trist at tænke på, at hvis min familie ikke havde spillet skak, så var jeg nok aldrig selv begyndt. Da jeg var 10 år fik min mor overtalt mig til at tage ned i den lokale skakklub til juniortræning, og blot et par måneder senere spillede jeg min første turnering - nemlig pige-DM.

Jeg er typen, der hader at tabe, så da jeg scorede 0 point, fik jeg blod på tanden. Sådan skulle det ikke være næste år, og sådan blev det da heller ikke. Allerede det næste år blev jeg nr. 2.

 

Lige siden har jeg elsket skak, og det er ikke kun de strategiske muligheder, jeg har forelsket mig i. Det er de fantastiske rejser med utallige venner, der virkelig har fået mig til at hænge ved. Skak er nemlig et individuelt spil, men det er også et spil, som man oplever og deler sammen med andre.
Efter jeg sidste sommer blev student, har jeg store planer. Jeg vil nemlig rejse rundt i store dele af verden for at udleve min passion – at spille skak.