Hillerød Skakskole vision 2022

På generalforsamlingen den 18. april 2017 var der fuld opbakning bag klubbens nye visionære 2022 plan.

Visionen indeholder mange elementer, der skal implementeres løbende over de kommende 5 år. De vigtigste elementer følger her:

Hillerød Skakklub skal være blandt de største og stærkeste skakklubber i Danmark i løbet af 5 år. Målet er +120 medlemmer med en nettotilgang på 10 om året.

Hillerød Skakklub vil kunne hævde sig blandt de stærkeste skakklubber i Danmark. Vi vil være i top 3 i skakligaen, og vi vil have yderligere et divisionshold.

Klubben vil etablere ’Hillerød Skakskole’ som skal tilbyde differentierede tilbud om skakundervisning til fire forskellige målgrupper:
- Børn og unge der gerne vil lære at spille skak eller bare blive bedre til skak.
- Pigeafdeling til at tage hånd om og dyrke interessen for skak blandt piger.
- Talenter - unge spillere der har vist evner og interesse for at lære skak på et højere niveau.
- Voksne og unge skakinteresserede, som har lyst til at prøve skak i klubmiljø.

Hillerød Skakklub vil udvikle/købe undervisningsmateriale til brug for de forskellige afdelinger i Hillerød Skakskole.

Hillerød Skakklub vil have to klubaftener og et ekstra tilbud på eftermiddage og lørdag formiddag.

Hillerød Skakklub vil have egne lokaler med bibliotek og cafemiljø.

Hillerød Skakklub vil understøtte etableringen af interessegrupper – medlemmer med samme styrke eller samme skaklige interesseområde.

Hillerød Skakklub vil være førende i promoveringen af skak på de sociale medier og andre steder med henblik på at vække skakinteressen hos nye målgrupper.