Skjold Burne

Glæd dig selv - og støt klubben: Køb ind hos Skjold Burne

Skjold Burne i Hillerød ved Martin Baun Lønvig er blevet sponsor for Skakklubben.

I første omgang donerer Martin vingaver og gavekort som præmier til Hillerød Open 2017. Gavekortet kan benyttes til at handle ind i butikken, og udvalget er stort til dækning af (næsten) alle de laster man måtte have.
Fremover støtter Martin med en procentdel af de indkøb, som Skakklubbens medlemmer foretager i butikken. Så når du handler hos Skjold Burne: Husk at sige, at du er medlem af Hillerød Skakklub.

Medlemmer fra Skakklubbens bestyrelse har været på besøg hos Skjold Burne for at konfirmere aftalen og få en rundvisning i den velassorterede butik.

Morten, Martin, Bernhard og Hans.

Det behagelige indtryk fra indholdet af de velordnede reoler ansporede til lidt indkøb. Og at FCK skulle spille om aftenen, gjorde det absolut nødvendigt at handle.

Bernhard huskede at fortælle, at han er medlem af Hillerød Skakklub og var den første, som fik bonnen stemplet af Martin og dermed til at støtte klubben.

Find vej

Skjold Burne, Hillerød, ligger på Frederiksværksgade 95:

Butikken kan være lidt vanskelig at få øje på i forbifarten. Men kommer man fra centrum ligger den 200 meter før Super Brugsen, og et tydeligt P-skilt viser vejen til parkeringspladsen bag butikken:

Internet handel

Du kan også gennemse et udsnit af butikkens varer og handle ind på Skjold Burnes hjemmeside. Hvis du bestiller varer via hjemmesiden, skal du huske at angive dem til afhentning i Hillerød-butikken for at opnå støtte.