Skakintro 2018 i Hillerød

Skakintro er til dig der gerne vil vide mere om det kongelige spil - skak.  7 tirsdage fra 18-19 i perioden januar-marts 2018 - og det er gratis.

Du får en introduktion til alle skakspillets regler og teknikker og du vil opleve hvordan det er at være med i en skakklub - det hyggelige og sociale samvær omkring skak.

Selv om du ikke kunne være med første gang, kan du sagtens nå det endnu!

Vi starter vi med brikkernes indbyrdes værdi og forskellige matbilleder. De næste gange vil du lære om de forskellige spilfaser åbningsspil, midtspil og slutspil. Du vil lære enkle teknikker og du vil høre om regler, afvikling af partier, turneringer, rating og meget mere.

Hvor? Frivilligcentret Fredensvej 12 C, 3400 Hillerød  - 1. sal. lokale 1.3

Hvornår? Tirsdage kl. 18-19 på  følgende dage 7:  9. januar, 16. januar, 23. januar, 6. februar, 20. februar, 6. marts og 13. marts.

Hvem kan deltage? Alle med interesse for skak fra 16 år og opefter.

Hvem underviser? Hans Endrup Jacobsen, mesterspiller og formand for Hillerød Skakklub samt Kenny Bagge medlem af Hillerød Skakklub

Hvad koster det?  Introforløbet er gratis.  Vi håber blot du får så meget lyst og interesse for skak, at du får lyst til at fortsætte med spillet efter introforløbet.

Hvem skal man kontakte for at være med? Hans Endrup Jacobsen tlf. 5093 3851 eller formand@hillerodskakklub.dk

Carlsen  Garry K     Larsen

Magnus Carlsen, Garry Kasparov eller Bent Larsen – alle verdensstjerner i skak.  Carlsen er den nuværende stjerne de andre har været stjerner - sidstnævnte endda dansk.

Skakintro 2018 i Hillerød giver dig et indblik ikke blot i selve spillet skak, men også den forunderlige verden som skak også er - med stjerner, kultur, historie, studier, eller bare almindeligt fornøjeligt spil med masser af udfordringer for spillere på alle niveauer