I (2018) <> III (2019)

Brohus II (2018)


Se også
Turneringstabellen.

Afslutningen på efteråret 2018 i Brohuset blev en festlig begivenhed, hvor præmietagerne i den 2. Brohusturnering blev fejret på behørig vis.

EMT gruppe 1  EMT gruppe 2

Mikael Ramkilde blev vinder af gruppe 1 med maksimum 5/5 mens Henrik Damm, Torben W. Jensen og Finn Eldor delte førstepladsen i gruppe 2 med 4/5. Den efterfølgende lynturnering blev også vundet af Mikael.

5. december 2018

Mikael Ramkilde vandt 2. Brohusturnering med 5 af 5! Det afgørende parti mod Aksel Gasbjerg blev en hård kamp, som måtte ud i et svært slutspil før Mikael trak det længste strå.

B-gruppen endte med en 3-delt førsteplads: Henrik Damm. Torben W. Jensen og Finn Eldor endte alle på 4 point. Finn var den store positive overraskelse og fik som bonus en kraftig fremgang i rating! Se resultater og stilling.

30. november 2018

2. Brohusturnering nærmer sig afslutningen. I øverste gruppe er der lagt op til et rent finaleopgør mellem Mikael Ramkilde og vinder af 1. første Brohusturnering - Aksel Gasbjerg. Mikael har 4 og Aksel 3½ før sidste runde.

I gruppe 2 har ikke færre end 4 spillere alle 3 point før sidste runde, og kun Finn Eldor og Ole Rasmussen mødes indbyrdes. Det kan meget nemt ende med en 3-delt førsteplads. Se resultater og stilling.

7. november 2018

2. Brohus dagturnering er i fuld gang. Anden runde er afviklet - se resultater og stilling.