------ <> 2011

By turnering 2010 - Nordea Cup


Sidste runde startede spændende set med Hillerød øjne. Christopher havde Hasso nede i sækken - ved 17-20 træk- med 2 merbønder og skulle bare snørre til, men byttede om på 2 træk og mistede sin dronning, den stod bare i slag. Game over.
Ib stod godt med merbonde, så bymesterskabet "lå" i hans hænder på det tidspunkt hvor Christopher kun skulle snørre til. Ib kunne nu bliver 2, hvis han vandt men missede i tidnøden og måtte kæmpe for remis. Hasso Schütze blev derfor bymester 2010 - meget heldigt som han selv udtrykte det - og Leif E. Kristensen fik så anden pladsen.

Basis 1.
Laurids blev en meget sikker vinder med 7 af 7 og en kolosal ratingfremgang! og Frands lige så sikker 2'er.

Basis 2.
Her lå det jo til at Søren og Sven skulle spille om 1.st pladsen og de begge ville vinde da de skulle spille mod de 2 nederste. Søren havde den bedste korrektion og ville derfor vinde.
Nu viste det sig, at både Søren og Sven langt fra spillede som vindere, og faktisk kom til at stå til tab.
men Søren reddede remis mod Jan og Sven måtte ned mod Mats som spillede et fint parti med et svært slutspil.
Det betød at Søren blev udelt 1'er og dermed vinder. Men så var der i stedet 3 med hver 4½, og vi måtte til korrektionsberegning. Her havde Stig, som man må sige kom stærkt bagfra, den bedste med 15,00 og snuppede dermed anden pladsen. Sven havde 13,25 og Svend åge 11,75.

Basis 3:
Frants havde jo meldt fra, og Hans Jørgen mødte ikke op så Wojciech sluttede så med 7 af 7!! og blev en sikker vinder. Sidste runde blev skæmmet af en uheldig episode hvor Jens Thrane ikke mødte frem til starttidspunktet. Der opstod en livlig diskussion om Jens Thrane havde ringet på forhånd og bedt om udsættelse af tidspunktet for fremmøde. Da der ikke kunne opnås enighed havde dommer Ole Rasmussen ikke andet at gøre end at erklære spillet tabt for Jens efter 15 min. Partiet blev desværre afgørende for 2. pladsen som efter korrektion gik til Hans Henrik Hviid med 10,75 mod 10,25 til Jens.