Kvik links:

Intro video


Sponsorer 
 


Frivillig støtte indbetaling

 

2013 <> 2015

By turnering 2014


Se også
Turneringstabellen.

18. juni 2014

To af turneringens største slagsbrødre - Christopher Pedersen og Jan Montgomery - stødte sammen i sidste runde og det blev et sandt bråvallaslag, som for udenforstående var komplet umuligt at finde ud af. Slaget bølgede frem og tilbage, og meget retfærdigt endte partiet remis. Det var nok til at Jan blev ny Bymester, da Ib Hother ikke kunde vinde over Esben, men tværtimod var i fare for at tabe.
Jan er dermed et nyt navn på listen over Hillerød Bymestre.

I basis 1 lå det hele til Morten Kühn, men en grov overseelse mod Helge Neesgaard kostede desværre hurtigt en officer og selv om Morten kæmpede alt hvad han havde lært, så slap Helge aldrig taget og kørte sejren i hus. Det åbnede lidt uventet banen for Hans E. Jacobsen, der med en sikker sejr over Nicholas Bøget pludselig befandt sig på en udelt førsteplads med 5½ point. Morten, der havde spillet en fremragende turnering og ført hele vejen, måtte dele andenpladsen med Carsten Pedersen, der i sidste runde vandt relativt hurtigt over Frands Lavrsen.

I basis 2 spillede den førende Henrik Holm en relativ hurtig remis mod Finn Larsen, og kunne så bare sidde og vente på om Birger Jarulff eller Bernhard Sørensen ville nå op og dele førstepladsen. Birger fejlede mod Søren Nygaard, men Bernhard fik efter et meget langt parti til sidst nedkæmpet Orla Jørgensen. Delt sejr til Henrik og Bernhard.

Dramatikken var i højsædet i Basis 3. Der var ulovlige træk, protester, dramatiske partier og overraskende afgørelser. Daniel tabte overraskende i et vildt parti mod John Sø, og så lå det hele til Peter Langer der imidlertid satte hele stillingen overstyr og til sidst kun havde tiden og pat at spille på mod Torben B. Jensen. Og minsandten om ikke Torben B. overskred tiden i en stilling hvor Langer kun havde kongen tilbage. Remis - og udelt sejr til Peter Langer!!

Afslutningen i Basis 4 var knap så dramatisk. Stig førte før sidste runde og vandt over H3 og dermed var afgørelsen klar. Svend Aage Rand kilede sig som den eneste ikke Hillerød-spiller lige netop ind i præmierækken foran Jacob Hein. Svend Aage vandt lidt heldigt over Erik Holm, som ikke var klar over at han tabte på tid - troede han stadig havde 15 minutter til gode.

4. juni 2014

Christopher snublede i 6. runde, men det gjorde Jan Montgomery ikke og nu ligner Jan en kommende bymester.

I Basis 1 var det Carsten Pedersen der snublede mod Kim Alex, så nu står kampen mellem næstformand Morten og formand Hans.

I Basis 2 er Henrik Holm kommet rigtig godt i gang og efter 3 sejre i træk fører han gruppen foran Birger Jarulff og Bernhard Sørensen.

I basis 3 vandt Daniel Larsen over Viggo Sørensen og Rasmus Pedersen over Torben B. Jensen og de to kæmper med Peter Langer om 1. pladsen.

I basis 4 kommer kampen til at stå mellem Stig Lenskjær, Jacob Hein,Svend Aage Rand og Albert Pedersen. Resultatet af udsatte partier tirsdag den 10. juni bliver meget afgørende.

28. maj 2014

Christopher Pedersen, Jan Montgomery og Ib Hother Andersen vandt alle i 5. runde og har lagt sig i spidsen af en turnering der tegner til at blive en stor triumf for spillerne fra hjemmebaneklubben. Jan, der vandt et forrygende parti mod Esben i 4. runde virker i topform og vandt denne gang over den førende Peter Birk Petersen. Christopher virker også i fin form og vandt over Esben, der har det svært i denne turnering.

I basis 1 er det ligeledes 3 spillere fra Hillerød der dominerer. Morten Kuhn og Carsten Pedersen fører med 4 foran Hans E. Jacobsen med 3½. Ingen andre kan blande sig i topstriden. Morten måtte i 5. runde afgive en remis mod Frands i aftenens længste parti!

I basis 2 er alt totalt åbent. Henrik Holm og Bernhard Sørensen kom med sejre op på siden af Birger Jarulff med 3½ point, men reelt kan 6 spillere vinde turneringen.

Basis 3 er blever devalueret efter at også Jan Pedersen har måttet trække sig pga. arbejdsmæssige forpligtelser. Kun 6 spillere er tilbage i gruppen, hvor Peter Langer fører.

I basis 4 spillede Erik Holm og Stig Lenskjær remis på topbrættet, mens Jacob Hein vandt over Albert Pedersen. Af de øvrige resultater kan nævnes af Rasmus Rabjerg vandt for 3. runde i træk!

21. maj 2014

Det tegner til et meget tæt løb om bymestertitlen i Hillerød Byturnering. Efter Mikkel Jacobsen tabte det udsatte parti til Christopher mandag aften og igen tabte til Peter Birk i 4. runde er alt meget tæt. Jan Montgomery er kommet rigtig godt med efter en dårlig start. Fortsættelsen bliver spændende.

I Basis 1 blev det 4-0 til Hillerød Skakklub efter sejre til Frands, Carsten, Morten og Hans. Morten er flyvende og har 3½ og fører foran Carsten med 3.

I basis 2 blev der udkæmpet er rent opslidningsslag mellem Bernhard og Ole, som Ole vandt efter at næsten alle var gået hjem. Birger Jarulff vandt over Orla og fører gruppen med 3½ point.

I basis 3 har Ole Pedersen fra Helsingør trukket sig fra turneringen og det giver et gratis point til alle de resterende spillere. Peter Langer fører, men et par udsatte partier kan vende op og ned på stillingen.

I basis 4 blev partierne på de to topbrædder desværre udsat. I deres fravær benyttede Erik Holm lejligheden til at nå op på 3 point, men pga de udsatte er stillingen uklar.

17. maj 2014

Stemningsbilleder fra 2. runde - tak til Thue Rabjerg for billederne:

 

14.maj 2014

Yngste deltager i Mesterklassen - Mikkel M. Jacobsen er kommet rigtig godt fra start med to sejre og et udsat parti. Det kan ingen andre matche.

I Basis 1 er Morten Kühn alene i spidsen, da han som den eneste vandt i runde 3. Det gik ud over Flemming Borg, mens Helge Neesgaard var mere end heldig med at slippe af sted med en remis mod Frands.

I basis 2 tegner sig et tæt løb mellem Birger Jarulf, David Christophersen og Bernhard Sørensen, men andre kan nå op.

I basis 3 vandt Langer et højdramatisk parti mod Daniel Larsen og erobrede førstepladsen. Jan Pedersen har dog 2 point og et udsat parti og kan potentielt overhale Peter.

Endelig er Stig ved at stikke af i Basis med 4. Med tre sejre er Stig den eneste i turneringen med maksimum efter 3 runder.