2010 <> 2012

Hillerød Open 2011


Ib Hother Andersen vandt Hillerød Open 2011 med maksimumpoint 5 af 5. En utrolig flot præstation der udover 1. præmien også kastede et kandidatresultat af sig. Ib var forhåndsfavorit sammen med Christopher, men da Christopher havde en mislykket turnering hvor meget lidt lykkedes, så var vejen åbnet for Ib, og han var sikkerheden selv. Der blev ikke vist nåde nogen steder. 2. pladsen gik til Esben Lauge Sørensen med 3 point

Basis 1 havde også en spiller med maksimum 5 af 5. Det var Frands Lavrsen der præsterede den usædvanlige og ideelle score. Dermed blev Frands ny mesterspiller. Det har han været før, men det er rigtig mange år siden. Tillykke til Frands.

Basis 2 var jævnbyrdig som den eneste af grupperne. Det blev til en tredelt 1.plads til Ole Rasmussen, Orla E. Jørgensen og Jens Søndergaard der alle scorede 3,5 point.

Leif Pedersen vandt sikkert basis 3 med 4 point. Han kunne tillade sig den luksus at tabe i sidste runde og alligevel vinde. Jan Pedersen snuppede 2. pladsen med en god slutspurt.

Dermed er en meget vellykket Hillerød Open 2011 slut. Udover præmietagerne, så bestod Lars Erik Linderod den praktiske del af sin dommereksamen og kan nu kalde sig skakdommer. Tillykke til Lars.