Kvik links:

Intro video


Sponsorer




 


Frivillig støtte indbetaling

 

2011-12 <> 2013-14

Klub turnering 2012-13


 

 

 

19. marts 2013

Så gik den ikke længere for Martin. Et beslutsom Christopher tilføjede Martin turneringens eneste tab. Det ændrer dog ikke ved at Martin bliver klubmester 2012/13. Et par udsatte partier afgør de øvrige to præmieplacceringer.

I B-gruppen bliver det et udsat parti mellem Ole og Langer der afgør om det bliver Ole eller Henrik Holm der løber med 1. paldsen og oprykning til A-gruppen.

I C-gruppen mangler stadig to runder, men at det bliver et tæt race mellem Torben B. Jensen og Erik Holm kan der ikke herske tvivl om. Begge vandt igen i 7. runde.

26. februar 2013

Jens Østergaard har sat slutspurten ind og vandt 3. sejr i træk - denne gang over Frands. Hans vandt et godt gennemført parti mod Esben, der spillede meget udfordrende og provokerende med sort.
Fornyet spænding i B-rækken hvor en godt spillende David Palvig vandt et langt parti mod den hidtil førende Henrik Holm. Ole vandt over Bernhard og fører dermed B-gruppen før sidste runde.
I C-gruppen vandt Thue over Benny, mens H3 spillede remis mod Daniel Lang. I det vigtige topopgør mellem Torben og Daniel Larsen vandt Torben, som nu indtager en klar førsteplads.

19. februar 2013

Efter afviklingen af flere udsatte partier er stillingerne i de forskellige grupper i klubturneringen mere afklaret.
Martin Percivaldi fører A-gruppen og styrer mod sit første klubmesterskab. Henrik Holm vandt topopgøret mod Ole Rasmussen og fører gruppe B. Torben Jensen og Erik Holm deler føringen i C-gruppen.

5. februar 2013

I A-gruppen blev der spillet to partier og begge med forventet resultat. Christopher vandt over Frands og Jens Ø. vandt over Hans.

I B-gruppen fortsætter Ole med at vinde - denne gang gik det ud over Jacob Hein, men Henrik Holm følger lige efter med sejr over Langer. Laurids kom lidt i gang ved at vinde over Bernhard.

I C-rækken vandt Torben igen og aspirerer nu kraftig til en oprykningsplacering. Øvrige sejrherrer på en aften helt uden remiser blev Daniel Larsen, Daniel Lang og Hardy.

30. januar 2013

Der blev spillet tre meget lange og sindsoprivende partier i A-gruppen. I topopgøret mellem Esben og Martin var Esben ved at have rigtig godt fat i Martin, indtil en fejlberegning vendte billedet og Martin endte med at vinde!
Ib Hother fik tilsyneladende en god hjemmeforberedelse ind mod Øsse, og stod fremragende undervejs. Nu er Øsse jo ikke sådan at løbe over ende, og han kæmpede sejt videre og til allersidst i den forlængede spilletid bar anstrengelserne frugt og Øsse løb med pointet - nok lidt ufortjent, men held og fight er så afgjort også en del af spillet!
Partiet mellem Christopher og Hans var meget skarpt og balancerede på en knivsæg hele partiet igennem. Tårnslutspillet var et langt kapløb mellem tre forbundne fribønder til hver på hver sin fløj. Efter en del dramatik endte partiet remis.

I B-gruppen spillede Henrik Holm og Bernhard remis, mens Ole slog Stig og overtog føringen. I det sidste parti vandt David over Langer, der er kommet rigtig skidt fra start!

I C-rækken kom Torben nærmere toppen med sejr over Daniel Lang. Erik Holm havde afbud men fører stadig med 3 af 3. Hans Henrik Hviid vandt over Thue, Jan vandt over Daniel Larsen, mens Benny og Hardy spillede remis.

23. januar 2013

Der var fuldt program i 3. runde af klubturneringen. Ingen afbud - dog en enkelt udeblivelse i B-gruppen.

I A-gruppen fører Martin Percivaldi efter sejr over Frands. Esben er dog lige efter med en meget overraskende gevinst over Jens Østergaard.

I B-gruppen er Henrik Holm og Ole Rasmussen foreløbig ubesejrede, og de har et udsat parti til gode indbyrdes.

C-rækken tegner jævnbyrdig. Det ser ud til at alle kan slå alle, men foreløbig er Daniel Larsen kommet rigtig godt fra start og det samme er Erik Holm, der som den eneste har maksimum 3 af 3.

9. januar 2013

2. runde var præget af mange afbud i A-gruppen, men partiet der blev spillet blev en indædt herrefight mellem ungdom og erfaring. Martin kastede sig frygtløst over Jens Ø. og var også tæt på at vinde, før partiet endte i en evig skak.

I B-gruppen var der også krig på kniven mellem Langer og Bernhard. Efter et omskifteligt parti fik Bernhard pludselig fat og vandt. Laurids vandt rimeligt hurtigt over Stig og David vandt meget hurtigt over Jacob Hein.

C-gruppen er udvidet til 10 spillere efter at Daniel Larsen er tilbage i klubben og han indledte sin turnering med at vinde over sin navnebror Daniel Lang. Erik Holm vandt over Hardy Hansen, Benny vandt over Victor og endelig vandt Torben over Thue. Erik og Torben har 2 af 2.

12. december 2012

Christopher og Jens spillede hurtigt remis - ellers lutter favoritsejre i A-gruppen. I B-gruppen var det en smule overaskende at Henrik Holm vandt over Laurids og i C-gruppen vandt Thue over Jan - også en lille overraskelse. C-gruppen bliver ændret til 2. runde eftersom Hans Henrik Hviid var syg og blev erstattet af et nyt ansigt - Daniel Lang. Når H3 forhåbentlig er klar efter nytår bliver gruppeskemaet lavet om til 9 deltagere, og således at H3 er oversidder i 1.runde.

10. december 2012

Så er gruperne klar til klubturnering 2012/13. Det blev til 24 deltagere som er inddelt i tre grupper med otte spillere i hver. Det betyder at klubturneringen i denne sæson bliver på 7 runder i stedet for 9. Til gengæld er der mere tid til træningssamlingerne med Lars Schandorff og Hillerød Byturnering sidst på sæsonen.

I A-gruppen er der et spændende gensyn med Jens Østergaard, som ikke har deltaget i mange år og han indtager straks favoritrollen. Morten Kühn er oprykker fra sidste sæson, og får en rigtig god udfordring i stærkt selskab med mange tidligere klubmestre. Jens har f.eks. vundet 6 gange, Ib har vundet 5 gange, Esben 4 gange og Christopher og Hans har hver 2 mesterskaber. Og så er der jo Martin som sikkert også gerne vil blande sig!

11. oktober 2012

Klubbens fornemste turnering - klubturneringen starter tirsdag den 11. december og fortsætter frem til april 2013.

Turneringsformen afhænger af deltagerantallet, men bestyrelsen satser på 30 deltagere - 10 mand i 3 grupper der spiller alle mod alle.

Klubturneringen er turneringen, hvor man spiller om titler og oprykning, men ikke om rating. Det betyder at også klubbens stærkeste spillere kan deltage uden at være bekymret for ratingtallet.

Turneringen er for alle klubbens medlemmer - også B-medlemmer er meget velkomne til at deltage.

Klubturneringen har en lang historie og tradition. Vi har registreret klubmestre helt tilbage til 1937.

Se listen over klubmestre.

Betænkningstiden er 40 træk til timer fulgt af 15 minutter til resten af partiet. For at også de yngste og bedste juniorer kan være med har bestyrelsen besluttet at partier, hvor juniorer sidder på mindst den ene side af brættet er betænkningstiden 1 time til hele partiet for begge parter.