Kvik links:

Intro video


Sponsorer




 


Frivillig støtte indbetaling

 

2005-06 <> 2007-08

Klub turnering 2006-07


20. marts 2007

Klubturneringen 2006-07 er afgjort. Ib Hother Andersen vandt sit 3. klubmesterskab ved i sidste runde med hvid at vinde over Esben Lauge Sørensen. Dermed gjorde Ib alle spekulationer om evt. ligestilling og omkampe til skamme. Ib fik hurtigt initiativet i en sicilianer, slap det aldrig og vandt en sikker sejr. Et fortjent mesterskab til formanden, der kun snublede en enkelt gang undervejs i turneringen. Lige efter kom Christopher og Hans der med stor interesse fulgte det afgørende parti, men måtte gå skuffede hjem.
B-gruppen fik også en sikker vinder i form af David Palvig. David førte fra start til mål og forblev som den eneste ubesejret. En fortjent sejr til David og lidt af et gennembrud for den talentfulde spiller!

 

 

Se oversigt over klubmestre.


20. september 2006

Klubturneringen 2006-07 er skudt i gang. 10 spillere i gruppe 1 kæmper alle mod alle om klubmesterskabet.
Den regerende klub- og bymester Ib Hother Andersen er storfavorit til at vinde sit 3. klubmesterskab. Alvorligste udfordrer tegner til at blive Esben Sørensen, men også sidste års nummer 2 Henrik Paulsen og forrige års klubmester Christopher Pedersen vil givetvis forsøge at blande sig i topkampen. De øvrige må forventes at indtage rollerne som outsidere. Der er en interessant debut til Sofus Christansen, der er gået meget frem i styrke det seneste år.
1. runde startede overraskende med pointtab til Esben mod Frands, mens sidste sæsons nr 1 og 2 - Ib og Henrik delte i porten.

Alle resutater fra Gr. 1
Esben Sørensen - Frands Lavrsen: 0-1 (tab på tid i en lige stilling)
Henrik Paulsen - Ib Hother Andersen: ½ - ½
Sofus Christiansen - Hans Jacobsen: 0 - 1
Christopher Pedersen - Palle Skov: Udsat
Jens Søndergaard - Laurids Paulsen: 1 - 0

I gruppe 2 kæmpes om oprykning til gruppe 1. Gruppen er foreløbig på 11 spillere, men flere kan stadig nå at være med. Favoritter må være de gode gamle prøvede kræfter - Poul Pedersen og Ole Rasmussen!
Resultater fra Gr. 2
Poul Pedersen - Evald Eskildsen: 1 - 0
Peter Langer - Helge Steffensen: 1 - 0
Holger Christiansen - David Palvig: 0 - 1
Erik Hvalsøe - Stig Lenskjær: 0 - 1
Ole Rasmussen - Mogens Demant: Udsat
Michael Bertelsen: oversidder (får et gratis point)

12. oktober 2006

2. runde af klubturneringen var fuld af dramatik specielt i B-gruppen. I centrum var David Palvig og Peter Langer, som begge vandt partier på tid efter en del dramatik og diskussion med deres respektive modstandere Poul Pedersen og Stig Lenskjær, som ikke var helt enige i afgørelserne. Men der var - for nu at citere statsministeren - "ikke noget at komme efter", og David og Peter er nu i spidsen af gruppe B.I de øvrige partier vandt Mogens over Michael og Ole over Holger.

I Gruppe A var der sejr til Palle Skov der mod Jens Søndergaard demonstrerede at løber er bedre end springer i slutspil. Ib Hother vandt et kompliceret parti mod Sofus Chistiansen og endelig vandt Christopher Pedersen et langt parti mod Hans E. Jacobsen hvor Christopher var presset det meste af partiet, men fornemt udnyttede den chance han fik for at vende partiet - i øvrigt var det ifølge Christopher første gang nogensinde at han prøvede at være i tidsnød!

1. november 2006

I 3. runde af klubturneringen var der topopgør mellem Ib Hother Andersen og Christopher Pedersen. Ib er efterhånden ved at have krammet på Christopher (lige som han er med alle andre i klubben!) og vandt sikkert med de hvide brikker. Ib er dermed alene i spidsen med 2½ point. I øvrige kampe kom Sofus på tavlen med remis mod Esben, Henrik vandt et kompliceret parti mod Frands og endelig vandt Hans en møversejr over Jens.
I B-gruppen vandt David Palvig topopgøret mod Peter Langer. David virker i topform og går - efter alle solemærker at dømme - en stor sæson i møde. I de øvrige kampe var der deling af point mellem Mogens og Poul samt i partiet mellem Stig og Ole. Endelig vandt Evald veteranopgøret mod Holger. Begge grupper er desværre blevet påvirket af at spillere er udgået - Laurids i A-gruppen og Michael Berthelsen i B-gruppen.

2. december 2006

Efter 4 .runde i klubturneringen begynder der at tegne sig et billede af hvem der skal være med i kampen om klubmesterskabet i A-rækken og i kampen om oprykning i B-rækken. Der er stadig to udsattte partier i A-gruppen, som kan ændre billedet, men alligevel er det ret tydeligt hvor det bærer hen. Den forsvarende mester (af næsten alle klubbens titler!) formand Ib har som ventet lagt sig i front med 3½ af 4. En vigtig sejr undervejs var gevinsten over Christopher. Lige efter med 3 point følger netop Christopher side om side med Palle og Hans. I 4. runde mødte Christopher Palle og vandt med hvid et parti hvor Christopher var særdeles godt forberedt mod Palles Caro-Kann. Da Christopher blandt sine gevinster også kan regne partiet mod Esben, så er det meget der tyder på, at Christopher har haft det sværeste program af alle fra start.

I B-rækken er David Palvig kommet rigtig flot ud af starthullerne med 4 af 4. De nærmeste forfølgere er Ole og Erik med 3 point. Ole og David mødes i 5. runde i et spændende topopgør. Gruppen er desværre blevet noget decimeret efter Michaels udtræden og Holgers død.

9. december 2006

I 5. runde stod det mest interesente opgør mellem Henrik Paulsen og Christopher Pedersen. Christopher vandt og har dermed 4 af 5 lige i hælene på Ib Hother der fik sit gratis oversidderpoint i denne runde. Partiet mellem Palle Skov og Hans E. Jacobsen er udsat en uge og vinderen kan også nå op på 4 point. Aftenens helt store overraskelse var Jens Søndergårds gevinst over Esben Lauge, der ikke rigtig kan få gang i scoringen i år. I det sidste parti vandt Frands over Sofus.

I B-rækken spillede Ole Rasmussen og David Palvig remis i topopgøret og da Erik Hvalsøe vandt over Mogens, så er Erik nu også med i toppen. I øvrigt vandt Stig ove Helge mens Langer og Poul spillede en hurtig remis.

10. januar 2007

Dagens runde bød på topopgør i B-gruppen mellem David Palvig og Erik Hvalsøe. Efter hård og jævnbyrdig kamp endte partiet remis, og David fastholder dermed føringen. Lige efter vandt Poul over Ole, mens Mogens vandt over Helge. Partiet mellem Langer og Evald er udsat.
I A-gruppen var det mest interessante parti prestigeopgøret mellem Sofus og Christopher. Det blev et hidsigt parti med ulige materialefordelinger, hvor Sofus til sidst trak det længste strå og dermed håneretten - for en tid. I de øvrige partier vandt Ib lynhurtigt over Palle, mens Henrik kun stort besvær kunne vinde over Jens. Endelig vandt Hans over Frands i aftenens længste parti - ca. 70 træk. I stillingen fører Ib stadig foran Hans, mens Christopher tabte et skridt i kampen om klubmesterskabet!

17. januar 2007

Efter Esben og Henrik har fået afviklet deres udsatte parti, er der nu kun et udsat parti i tunreringen. Det er partiet mellem Sofus og Henrik. Christopher og Frands har spillet 7. runde forud. 7. runde byder i øvrigt på topopgør mellem Ib og Hans. Udfaldet af dette parti kan afgøre årets klubmesterskab.

24. januar 2007

Topopgøret i klubturneringen mellem Ib og Hans blev overraskende vundet af Hans. For Ib ville remis være et godt resultat, og han forsøgte derfor det meget solide Berlinerforsvar i Spansk. Stillingen blev dog mere og mere passiv, og i tidsnøden kollapsede sorts stilling. Det betyder, at turneringen med to runder igen er helt åben med tre kandidater til titlen. Hans er i spidsen med 6 foran Ib med 5½ fulgt af Christopher med 5. I de øvrige to kampe vandt Jens over Sofus mens Esben slog Palle. Esben har endelig fået gang i scoringen efter en sløj start. Esben mangler i de to sidste runder Ib og Hans og kan derfor indirekte få stor indflydelse på turneringens endelige resultat
I B-gruppen blev de to topopgør mellem Stig og David, samt Poul og Erik udsat. Derfor skete der ikke de store ændringer i B-gruppen. Langer vandt over Mogens og Evald vandt over Helge.

7. februar 2007

To udsatte partier i gruppe 2 er blevet afviklet: Peter Langer vandt over Evald Eskildsen mens David Palvig har spillet remis mod Stig Lenskjær. Det er ved at være lidt trangt i toppen, men David er stadig favorit til sejren. Samtidig er runderne nu lagt for de sidste to runder i gruppe 2 - se tabellen.

27. februar 2007

Ib generobrede førstepladsen med sejr over Frands, men Christopher følger trop med sejr over Jens. Esbens to sidste partier mod henholdsvis Ib og Hans får stor betydning for hvem der vinder klubmesterskabet 2006/07. I B-gruppen fører David Palvig men lige efter ligger Poul Pedersen og Peter Langer.

7. marts 2007

I et udsat parti vandt Hans over Esben og skabte fornyet spænding om klubmesterskabet. Alt afhænger nu af sidste rundes parti mellem Ib og Esben. Christopher og Hans har færdigspillet turneringen og fører i øjeblikket med 7 point. Ib har 6½ lige efter. Der er 3 mulige scenarier: Hvis Ib vinder over Esben bliver Ib ny klubmester. Hvis Ib taber, slutter Christopher og Hans lige i toppen, men eftersom Christopher vandt det indbyrdes parti bliver han klubmester. Hvis Ib spiller remis, ender det med ligestilling mellem 3 spillere, der alle har slået hinanden indbyrdes! Så må bestyrelsen træffe beslutning om omkamp eller korrektion. SPÆNDENDE !