2018-19 <> ---------

Hold turnering 2019-20


Holdopstilling

Bestyrelsen har sat følgende hold til den kommende sæson. I forhold til sidste sæson stiller vi med et ekstra 8-mandshold i B-rækken - er overvejende ungdomshold - som glædeligvis afspejler den fremgang klubben har været i de sidste par år.

Skakligaholdet
1 Sune Berg Hansen
2 Lars Schandorff
3 Nikolaj Borge
4 Steffen Pedersen
5 Tim Jaksland
6 Jens Østergaard (H)
7 Christopher H. Laursen
8 Jan Nordenbæk

Holdet er i forhold til sidste sæson forstærket med IM Steffen Pedersen og Christopher H. Laursen. Steffen kommer fra Sydøstfyn og Christopher fra Frederiksberg.

Steffen er tidligere DM og tilsammen har vi nu 9 individuelle DM'er på holdet - 7 til Sune, 1 til Lars og 1 til Steffen. Det er målsætningen og troen, at holdet mindst kan fastholde 4. pladsen fra de to sidste sæsoner.

2. holdet i 2. division gruppe 1
1 Ib Hother Andersen
2 Søren Bull Andersen
3 Carsten Erlandsen
4 Peter Svendsen
5 John Petersson
6 Lars Nilsson (H)
7 Morten Kühn
8 Arne Øland

Holdet rykker i disse år lidt frem og tilbage mellem Mesterrækken og 2. division. Nu er vi oppe igen, og det betyder at vi skal kæmpe for livet. Der er tílgang af Ib Hother fra Skakligaholdet og John Petersson, der tidligere i mange år var holdkammerat med Søren i Egedal-Jyllinge. Men der har også været noget afgang fra holdet, så livet i 2. division bliver en hård kamp for overlevelse.

3. holdet i Mesterrækken
1 Niels-Peter Nielsen
2. Esben Lauge Sørensen
3 Carsten Pedersen
4 Frands Lavrsen (H)
5 Henrik Holm
6 Laurids Paulsen
7 Peter Balslev
8 Ole Rasmussen

Både Niels-Peter og Carsten spiller også holdkampe i 1.HK, og må derfor ikke spille divisionsskak for Hillerød. Derfor kan de i år forstærke klubbens mesterrækkehold, således at holdet ikke kommer i nedrykningsfare.

4. holdet i B-rækken
1. Hans E. Jacobsen
2. Daniel Johnston
3 Freddy Nielskov
4 Torben W. Jensen
5 Rune Eliasen
6 Bernhard W. Sørensen (H)
7 Michael Szymanski
8 Jan Pedersen

4. holdet i B-rækken bør kunne gøre sig gældende i den god ende af tabellen. Der er debut til klubbens nye medlem Daniel Johnston.

5. holdet i B-rækken
1 Rasmus Rabjerg
2 Phiilp Estrup (H)
3 Sebastian Mariegaard
4 Oliver Lehmann
5 Micki Christoffersen
6 Afan Jahic
7 Magni Cederholm
8 Thue Rabjerg

5. holdet i B-rækken er den store og spændende fornyelse. Med undtagelse af Thue er det udelukkende unge spillere, og vi må formode, at de alle er på vej frem. Så hvis holdet måske har det svært i starten af sæsonen, så klarer de sig sikkert rigtig fint i sidste halvdel.

6. holdet i D-rækken
1 Peter Langer (H)
2 Bjarne Rasmussen
3 Arne Feldung
4 Hans Henrik Hviid

Er genvalg fra sidste sæson!