2018-19 <> 2020-21

Hillerød 1

2. december 2019

Hillerød - Nordkalotten: 3½-4½

Med afbud fra Nikolaj Borge og Jens Østergaard var det med lidt betænkelige miner, vi stillede op imod Nordkalotten, der altid kan stille med et stærkt hold.  I dagens anledning havde Nordkalotten 4 svenske spillere med på de 4 øverste brædder!

Det blev dog en meget lige og tæt kamp.  Rimeligt hurtige og sikre halve til Jan Nordenbæk og Christopher Larusen blev fuldt op af et par flotte angreb af Carsten Erlandsen og Tim Jaksland.  Steffen Pedersen og Søren B. Andersen kom dog hurtigt på hælene i deres partier og kom aldrig rigtig ind i kampen.  Så stod det 3-3.

Tilbage sad de to stormestre - Sune og Lars.  Lars stod længe rigtig fint, men kom vist nok lidt på hælene til sidst - men remis. Sune kæmpede igen, igen mod Jonny Hector.  Sune snuppede en bonde i det tidlige midstspil, men det var en kort fornøjelse. Jonny vandt den tilbage med godt spil og med tiden røg der et par bønder mere og slutspillet var håbløst.

Lidt ærgerligt at det ikke blev 4-4 - det havde givet et ekstra matchpoint og Hillerød havde holdt 2. pladsen, men alt i alt et godt resultat der i øvrigt fuldstændig matchede ratingprognosen.

24. november 2019

BMS - Hillerød: 2½-5½

Hillerød-Nordre: 5½-2½

En fremragende start for Hillerød Skakklub i Skakligaen! 5½-2½ over både BMS - Ballerup og Nordre Århus er den bedste start nogensinde for holdet. Der var dobbeltsejre til Nikolaj Borge og holdets nye spiller Steffen Pedersen, mens Tim Jaksland, Jens Østergaard og Jan Nordenbæk scorede 1½.