Kvik links:

Intro video


Sponsorer 
 


Frivillig støtte indbetaling

 

2016-17 <> 2018-19

A-rækken 2017-18


Hillerød 3


9. marts 2018

3. holdet i A-rækken spillede meget overbevisende hele sæsonen igennem og vandt klart A-rækken med 44 point - hele 11½ point foran nr. 2 Solrød. Allerede sidste sæson var holdet tæt på oprykning til Mesterrækken, og i år lykkedes det så. Nu kan vi se frem til et lokalopgør i næste sæson mod Hillerød 2 i Mesterrækken! Topscorer blev Mikael Ramkilde med 5½ af 7.

 
På billedet ses de glade opykkere efter sæsonens sidste sejr på 5½-2½ over Solrød. På billedet mangler Bernhard - der ikke var med i sidste runde samt Frands - superreserven der scorede 4 af 4.

14. februar 2018

Hillerød 3 i A-rækken vandt 8-0! Det var anden gang i denne sæson, at holdet lavede fuldt hus. Det burde slet ikke kunne lade sig gøre, og det kræver selvfølgelig både dygtighed og held. Alle stillinger på vippen skal fald ud den samme vej, og det skete i kampen mod Egedal-Jyllinge. Hillerød 3 er dermed i praksis rykket op i mesterrækken! Dagens individuelle vindere blev: Ja, eftersom alle vandt så var det altså Peter, Hans, Mikael, Carsten, Arne, Laurids, Bernhard og Philip!

18. januar 2018

Hillerød 3 fortsætter sejrsstimen i A-rækken. Denne gang gik det udover Allerød 3 som blev slået så stort som 7-1! Det forventede resultat var 5-3, så holdet overgik igen sig selv og styrer direkte mod 1. pladsen og oprykning til Mesterrækken. Kun Solrød kan teoretisk stadig stikke en kæp i hjulet.

15. januar 2018

Hillerød 3 fortsætter i A-rækken med sejrsstimen. Selv med 5 reserver vandt holdet 5-3 over Bornholm 2 - en af de værste konkurrenter til oprykning. Nu synes der ikke længere meget der kan stoppe oprykningen til Mesterrækken.

6. december 2017

Hillerød 3 - Roskilde 2: 8-0

Hillerød 3 vandt hele 8-0 over Roskilde 2! Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? Der er flere forklaringer. Dels er Roskilde 2 ikke længere det hold de var for blot få år tilbage, dels er Hillerød 3 stærkere end nogensinde, og endelig så skal det også flaske sig på dagen. Med undtagelse af Peter Svendsen på bræt 1 var alle hillerødspillere klare favoritter. Når så Svenne endda vinder efter flot spil, så var der lagt i kakkelovnen til Roskilde. Hans var lidt heldig da et lovende officersoffer ikke viste sig at være korrekt, men modstanderen brød hurtigt sammen. Resten af partierne var ren kørsel! En optimal start for Hillerød 3 i A-rækken.

24. november 2017

Nordkalotten 2 - Hillerød 3: 3½-4½

Hillerød 3 vandt 4½-3½ over Nordkalotten 2 i A-rækken. Nordkalotten var svag favorit efter ratingtallene, så derfor var det en god og vigtig sejr til Hillerød. Sejren kunne dog sagtens været blevet endnu større. Både Arne Øland, Morten Kühn og Mikael Ramkilde havde meget lovende stillinger undervejs, og Peter Svendsen var meget tæt på at holde remis på bræt 1 mod stærke Esben Kjems Hove. En rigtig god start for Hillerød 3!